Florin Marin rămâne la ACS Poli, deocamdată

Data publicării:
florin marin ramane

Florin Marin rămâne pe banca tehnică a lui ACS Poli Timișoara. Cel puțin până la finalul sezonului regular. Oficialii grupării alb-violete au ținut să dezmintă informațiile conform cărora tehnicianul de 62 de ani va fi înlocuit după partida de la Iași, cu Gheorghe Mulțescu, ultima dată la FC Voluntari.

„Dezmințim informațiile apărute în media referitoare la presupusa demitere din funcție a antrenorului principal Florin Marin. Nu am discutat cu niciun alt tehnician. Înaintea meciului cu FC Voluntari, am avut o întâlnire cu toți cei care se ocupă de destinele clubului și am decis să acordăm credit total staff-ului tehnic. În acest moment, ne concentrăm să obținem maxim din cele două meciuri rămase din campionatul regular!”, a declarat Daniel Stanciu, managerul sportiv al timișorenilor.

Gheorghe Mulțescu spune că nu a fost contactat încă de către oficialii grupării timișorene, dar recunoaște că îl bucură interesul Timișoarei, loc în care a mai antrenat în 2002-2003 și 2004-2005.

„Nu m-a sunat nimeni de la Timișoara. Nu știu ce discută ei acolo... s-a mai întâmplat, am experiența aceasta, am auzit de o chestiune de genul în care se discuta dacă ar fi bine să fie adus unul sau altul... Pot să spun că m-ar bucura interesul Timișoarei pentru mine. A oricărei echipe, cu atât mai mult timișoara. Dar asta e altă discuție”, a explicat și Gheorghe Mulțescu, pentru Digi24 Timișoara.

ACS Poli se pregătește de duelul de sâmbătă, de la Iași, unul extrem de important pentru ambele formații. Bănățenii nu se pot baza pe Elek, Cânu și Goga, accidentați. În schimb, speră ca pentru runda viitoare să îi aibă la dispoziție și pe ultimii nou veniți: portarul senegalez Lys Gomis și englezii Alex Nimely, 24 de ani, de la Port Vale, respectiv Ross Jenkins, 25 de ani, ultima dată la Crawley Town, din a patra ligă engleză. Cei doi au efectuat astăzi vizita medicală.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri