Foste spitale de vânzare

Data publicării:
spitale la vanzare

În ambele clădiri, care sunt lipite şi scoase la vânzare, a funcţionat specializarea ortopedie. Cea de pe strada Sfânta Rozalia a fost scoasă la vânzare pe un site de mică publicitate, de către  Tailor Căcărează, care pretindea că e reprezentantul unui cetăţean german, iar după difuzarea ştirii de către Digi24 anunţul a fost scos de pe site. Imobilul cu suprafaţa de 780 de mp şi curtea interioară de 500 de mp, era vândut cu 550 de mii de euro.

Cu un preţ aproape dublu, 1 milion de euro, este scos la vânzare imobilul de pe bulevardul Mihai Viteazu, care aparţine, unui etnic şvab din Banat, cu dublă cetăţenie - română şi germană, Ragnar Betuker. Clădirea are 1.500 mp.şi un teren de 650 mp.

„Ce au avut comun, de-a lungul timpului, cele două clădiri, a fost doar specializarea ortopedie în ambele clădiri. Nu am nicio legătură cu numitul Vasile Tailor Căcărează, nu am auzit până la reportajul Digi24 de acesta. Nici nu cunosc cine este proprietarul clădirii învecinate şi nu am dat vreodată cuiva vreo clădire în administrare”, a explicat Ragnar Betuker, proprietarul clădirii de pe bulevardul Mihai Viteazu.

Pe lângă secţia de ortopedie, aici a funcţionat şi secţia de Oncologie a Spitalului Municipal Timişoara.

Reporter: Vlad Ungar

Operator: Dan Șoșdean

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri