FOTBAL. Cu un picior și jumătate în Liga a III-a

Data publicării:
mediop golgheter

Ripensia Timișoara este cu un picior și jumătate în liga a III-a. Elevii lui Remus Steop n-au avut emoții cu campioana județului Hunedoara, Hercules Lupeni, de care au trecut cu 4-0, la capătul unui meci în care diferența de scor putea fi mult mai mare. Golgheter în Liga a IV-a Timiș pentru al doilea an consecutiv, Ndiaye Mediop a reușit un hattrick, după ce a punctat de două ori în prima repriză și o dată în minutul 70.

„Eu vreau să fie mai mult de 60... nu am de gând să mă opresc. Numa dăi, dăi, dăi până e gata campioantul și e gata tot”, spune, satisfăcut, Ndiaye Mediop.

Și Florin Nanu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, după ce a transformat un penalty primit de Ripensia, după un henț al lui Ungurianu. Iar scorul putea fi mult mai mare, însă Adrian Farcaș, goalkeeper-ul oaspeților i-a blocat în mai multe rânduri pe Briciu, Popa, Ungureanu sau Zaluschi.

„Păcat că nu am reușit să marcăm de mai multe ori, dar una peste alta ne putem declara bucuroși că am reușit un 4-0 care ne dă, zic eu, un procent foarte mare, pentru returul de la Lupeni”, a precizat și Remus Steop antrenorul celor de la Ripensia Timișoara.

„Eu cred că această echipă pregătită de domnul profesor nu va sta mult mult în Liga a III-a. Pentru mine și pentru echipă e o rușine această înfrângere categorică, cu toate că încă o dată vă spun am întâlnit o echipă foarte bine pregătită”, recunoaște Dan Voicu, antrenorul celor de la Hercules Lupeni.

Ripensia se impune categoric și mai are de așteptat 90 de minute pentru a putea sărbători promovarea în cel de-al treilea eșalon. Returul din Valea Jiului are loc sâmbătă, de la ora 17:30.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri