FOTBAL. Degringolada continuă 

Data publicării:
degringolada acs

Cu șanse tot mai mici de rămânere în primă ligă, după înfrângerea de pe terenul celor de la Petrolul, ACS Poli se confruntă cu din ce în ce mai multe probleme de efectiv. După Gomis și Pisas, Ram Strauss a părăsit și el corabia și alți jucători se gândesc să facă la fel, deși mai sunt încă trei partide de disputat din play-out.

„Săptămâna aceasta, deja și-au anunțat plecarea încă vreo doi trei. Să sperăm că nu se va întâmpla, dar nu am altă modalitate de a-i convinge să rămână la echipă sau să joace mai departe. S-au epuizat metodele mele...”, a spus Petre Grigoraș, antrenorul celor de la ACS Poli.

„S-a tot ascuns mizeria sub preș, până nu s-a mai deschis ușa. Vă dați seama... în momentul de față e o situație destul de urâtă... jucători plecați de la echipă... sunt lucruri care destabilizează, jucători plecați în iarnă, 10-11 jucători... veniți alții, consecințe care se văd pe teren, din păcate”, a admis, la finalul meciului cu Petrolul, Mădălin Smaranda, portarul timișorenilor. 

În aceste condiții, tehnicianul timișorenilor va apela, mai mult ca sigur, la mai mulți juniori pentru partida cu FC Botoșani, de la finele săptămânii. De altfel, în deplasarea de la Ploiești, Sorescu a debutat la doar 18 ani, iar pe bancă au mai stat Cândea și Friedrich.

„Păi, ce să facem? O să găsim și soluția asta, dacă se va ajunge la o astfel de situație. Sperăm ca jucătorii să își respecte statutul de fotbaliști profesioniști și chiar dacă sunt probleme deosebite să treacă peste ele și să ducă competiția până la capăt. În caz contrar, e clar că vom apela și la jucători mai tineri din propria pepinieră”, a completat Grigoraș.

Duminică, ACS Poli dă piept, pe teren propriu, cu FC Botoșani, formație care a le-a administrat alb-violeților cea mai severă înfrângere din acest sezon, 6-1, chiar în play-out. Partida de pe „Dan Păltinișanu” va începe de la ora 19:30 și va putea fi urmărită, în direct, la Digisport 1.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri