FOTBAL. Gură de oxigen|Prima victorie în play-out

Data publicării:
gura de oxigen


„Săracii! Nici nu mai știau să se bucure că au câștigat un meci. Poate nici eu nu mai știu, așa că o să ne felicităm puțin”, a declarat, la final, Petre Grigoraș, antrenorul lui ACS Poli.

„Am văzut schimbarea toată săptămâna în pregătire și am văzut-o și pe teren. Victoria e importantă, ne dă o gură de oxigen, dar o gură mică. Situația noastră nu s-a îmbunătățit mult”, recunoaște căpitanul Dorin Goga.

De cealaltă parte, ilfovenii au pus punct unei serii invincibile de patru etape, în care echipa a adunat trei victorii și un egal.

„Nicio echipă nu-i salvată. Noi trebuie să ne gândim la obiectivul nostru, salvarea. Urmează un meci cu Concordia, la fel de greu - de șase puncte. Sperăm să nu mai facem cadouri cum am făcut azi celor de la Timișoara”, a spus și Vasile Maftei, de la FC Voluntari.

„Noi încă nu ne-am îndeplinit obiectivul. Acela de a acumula punctele de menținere în Liga 1. Mai avem opt etape, fiecare meci e decisiv și noi mai avem nevoie de puncte”, adaugă Ionel Ganea, tehnicianul ilfovenilor.

Învinsă la Timișoara unde a avut doi oameni eliminați, FC Voluntari a pus punct unei serii invincibile de 4 etape, în care echipa a adunat trei victorii și un egal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri