FOTBAL. Petre Grigoraș: „Suntem departe de liniște”

Data publicării:
pete grigoras


„Era să ne bată în inferioritate numerică, ar fi fost chiar un dezastru, dar până la urmă trebuie să îmi felicit echipa pentru că a dorit. Și noi ne-am creat situații destul de clare de a marca, dar n-am reușit. Păcat, pentru că o victorie ne-ar fi adus și pe noi lângă celelate trei echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării”, admite Grigoraș.

Fără succes extern în acest sezon, bănățenii se bazează pe o victorie în fața propriilor suporteri, la finele săptămânii, în jocul cu Concordia.

„Ne-am strâns acolo… diferența de puncte e foarte mică și acum contează fiecare meci în parte. Sperăm la meciul următor de acasă să luăm cele trei puncte pentru că sunt foarte importante”, spune și Cristian Scutaru.

„Jucăm acasă, trebuie să câștigăm toate punctele – sunt primordiale. Prin dorință, prin motivație, sperăm să îi băgăm sub noi pentru că vom trece un punct peste”, completează și Gabriel Cânu.

„Noi, bineînțeles, suntem acolo, departe de liniște, dar trebuie să sperăm până în ultima clipă. Eu sunt optimist și vreau să transmit acest lucru și jucătorilor.  Atâta timp cât sunt șanse matematice de a ne salva, vom face tot posibilul să o facem”, a mai adăugat Grigoraș.

ACS Poli Timișoara – Concordia Chiajna se joacă sâmbătă, de la ora 18, pe „Dan Păltinișanu”. Jocul va fi transmis în direct, de Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri