FOTBAL. Primul eșec pe „Știința”

Data publicării:
infrangere asu poli

Până la pauză însă, au punctat de două ori prin golgheterul Bădăuță, în vreme ce Făgărășanu a marcat pentru oaspeți. Timișorenii puteau intra cu un avantaj de două goluri la pauză, însă Raț a parat penalty-ul executat de același Bădăuță.

Mult mai proaspeți și cu un plus de experiență, devenii au ieșit mai motivați de la vestiare și după ce au dominat repriza secundă au restabilit egalitatea, prin Lintaru, care a înscris cu mult calm, după o pasă a lui Șaucă. Vârful devean a văzut însă al doilea galben, un minut mai târziu, pentru o simulare și elevii lui Brîndescu au primit o gură nesperată de oxigen. Doar că alb-violeții nu au reușit să găsească drumul spre poartă nici în superioritate, iar pe contraatac, Făgărășanu a făcut 3-2 pentru Deva, în minutul 90.

„Am fost peste ei din toate punctele de vedere, posesie, ocazii... au dat două goluri din două greșeli de marcaj și două contraatacuri până la urmă. Puteau să dea gol din acel penalty și cred că soarta era scrisă nu mai puteam reveni de la 3-1”, spune Andrei Făgărășanu, marcatorul golului decisiv pentru CNS Cetate Deva.

Prima înfrângere din acest sezon pe teren propriu pentru timișoreni, în vreme ce devenii ajung la 11 meciuri la rând fără eșec.

„Acum 3 zile am avut un meci pe un teren foarte foarte greu, la Ineu. Și se pare că nu am reușit să ne recuperăm din acest punct de vedere. Am avut o viteză în minus față de adversar și asta cred că este explicația”, a declarat și Sorin Brîndescu, antrenorul timișorenilor.

„Cred că am demonstrat că suntem o echipă care joacă un fotbal de calitate foarte bună și am câștigat meritat”, a precizat omologul său, Marius Sîrbu.

ASU Poli rămâne lider, cu un punct și un meci în plus față de Performanța Ighiu, care a câștigat derby-ul județului Alba, 2-1, cu Metalurgistul Cugir. Vineri, alb-violeții evoluează la Ișalnița, împotriva celor de la CSU Craiova II.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: George Ștefăniță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri