FOTBAL. Trei puncte vitale

Data publicării:
preview acs poli csu

ACS Poli încearcă să profite și de forma slabă pe care o traversează principala contracandidată la evitarea retrogradării, FC Voluntari. Bănățenii nu au decât varianta victoriei în meciul cu CSU Craiova, de mâine. Cele trei puncte i-ar aduce la egalitate cu formația din Ilfov, înaintea partidei din sudul țării.

„Trebuie să câştigăm neapărat meciul că altfel şansele noastre dispar în totalitate”, recunoaște Petre Grigoraș, antrenorul timișorenilor.

„Cred că aceasta e chiar ultima noastră şansă să ne agăţămă să ajungem la baraj”, completează și Cristian Melinte.

Craiovenii vin la Timișoara tot cu gândul la cele trei puncte, pentru a rămâne aproape de CSMS Iași, în lupta pentru locul 7, loc ce poate duce în cupele europene. Oltenii au şansa de a obţine a treia victorie la rând în play-out.

„Suntem convinşi că nu va aştepta un meci uşor pentru faptul că Timişoara îşi va juca, probabil, ultima carte de a rămâne sau a merge la baraj. Va fi, sunt convins, şi în situaţia în care se alfă, cu destul probleme de lot şi finanicare – la Timişoara ne va aştepta un  meci extrem de greu”, admite Daniel Mogoșanu, antrenorul Craiovei.

„Cred că acesta va fi cel mai greu meci al nostru, cu Timişoara. Ei îşi joacă ultima şansă pentru baraj şi sunt sigur că vor avea o ambiţie şi o determinare ieşită din comun, cum nu a fost la meciurile trecute. O să fie un meci extrem de greu!”, spune și Alexandru Mateiu, revenit după o accidentare.

Timișorenii abordează meciul de mâine de pe „Dan Păltinișanu” cu un lot decimat. Petre Grigoraș nu se va putea baza pe nu mai puțin de opt jucători, lista crescând după accidentările lui Nimely, Lllorente și Scutaru. Partida începe de la ora 20:30 și va putea fi urmărită, în direct, la Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri