FUTSAL. Remiză pe terenul campioanei

Data publicării:
informatica play off-1

La pauză, gazdele au intrat în avantaj, 1-0, după reușita lui Covaci, pentru ca Janjic să egaleze situația la reluare. Finalul a fost însă unul superb. Cu 20 de secunde înainte de ultimul fluier, Emil Răducu a punctat pentru 2-1, însă timișorenii au egalat pentru a doua oară, 10 secunde mai târziu, după a patra reușită consecutivă a brazilianului Savio. Odată cu acest rezultat s-a stabilit și programul primei faze a play-off-ului.

Pe primul loc în sezonul regular, Informatica va juca cu CSMS Iași, cu primul joc în deplasare. Campionii din Târgu Mureș vor da piept cu Dunărea Călărași, iar Autobergamo Deva – cealaltă contracandidată la titlu, va întâlni ocupanta locului 6, KSE Târguiesc. United Galați și Spicom Sfântu Gheorghe completează tabloul acestei faze.

Dacă merg mai departe, timișorenii vor întâlni câștigătoarea duelului dintre United Galați și Spicom Sfântu Gheorghe. Prima fază a play-off-ului debutează chiar la finele săptămânii, într-un sistem cunoscut deja, cel mai bun din trei meciuri.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri