FUTSAL. Și-au luat revanșa în campionat

Data publicării:
janjic

Robert Lupu a deschis scorul, în minutul șapte, însă oaspeții au egalat, zece minute mai târziu, prin debutantul Boubătrân. Actul secund a fost mult mai intens și după o serie de oportunități irosite de ambele formații, gălățenii au lovit din nou, prin Tudose, după o nouă pasă a lui Burdujel. Timișorenii s-au aruncat însă în atac și după ce Rakic a lovit bara, compatriotul său, Slobodan Janjic a adus egalarea, cu o execuție de excepție. Internaționalul sârb a mai ieșit o dată la rampă, 60 de secunde mai târziu și a stabilit scorul final, cu un șut deviat.

„Meritam un rezultat de egalitate dacă ținem cont că în repriza a doua am avut și noi niște ocazii, cu toate că ne-au lipsit patru jucători foarte importanți, trei accidentați și unul suspendat cu patru galbene. Cred că dacă am fi avut măcar unul sau doi dintre aceștia poate alta era soarta acestei partide”, a declarat, la final, David Asandei, antrenorul celor de la United Galați.

Cu probleme de lot se confruntă în continuare și Informatica, însă Gabriel Lungu, finanațatorul alb-violeților spune că echipa se va întări în următoarea perioadă.

„Tot ce pot să vă spun este că săptămâna viitoare sper să ne vină doi brazilieni. Am perfectat contractul cu ei, acum așteptăm efectiv să ajungă. Sunt doi jucători tineri, unul 22 de ani, altul de 24 de ani”, a precizat și Gabriel Lungu, finanțatorul Informaticii Timișoara.

Informatica Timișoara rămâne pe locul secund în Liga I, cu trei puncte mai puțin decât liderul Autobergamo Deva, echipă care are însă două meciuri în plus față de bănățeni. În runda viitoare, timișorenii joacă în deplasare, pe terenul ocupantei locului 11, Clujana Cluj-Napoca.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri