Georgi Sarmov: „Acum mă simt mult mai bine!". Bulgarul, integralist pentru ACS Poli, în ultimele două jocuri

Data publicării:
bulgar

„Acum mă simt mai bine, mult mai bine. Am avut o operație grea înainte de a veni aici și nu jucasem de ceva vreme. Aveam nevoie de timp, dar acum mă simt mult mai bine din punct de vedere fizic", spune Georgi Sarmov ACS Poli Timișoara.

Acesta a vorbit totodată și de motivația avută de alb-violeți în meciul cu deținătoarea titlului, dar și de întâlnirea de vineri, cu penultima clasată, FC Voluntari.

„Dacă nici cu Steaua nu te mai motivezi, atunci cu cine să o faci? Când am văzut prima dată campionatul românesc mi-am dat seama că diferența dintre echipe nu e importantă. Și asta pentru că oricine poate câștiga cu oricine. Și asta e puțin mai dificil. Trebuie să fim concentrați pentru acest joc, respectăm echipa adversă și vom vedea ce se va întâmpla"", adaugă Georgi Sarmov.

Înaintea duelului cu Steaua, Georgi Sarmov s-a mai aflat pe teren toate minutele și în victoria din Cupa Ligii, cu Petrolul Ploiești. Bulgarul este anunțat printre titularii și pentru duelul de vineri, de la București, acolo unde ACS Poli va întâlni FC Voluntari, singura echipă din Liga I fără victorie în primele zece etape.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Dan Șoșdean
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri