Grupa atractivă pentru Timișoara Saracens

Data publicării:
grupa saracens

Astfel, la Timișoara vor veni, Harlequins Londra, finalista din sezonul trecut, scoţienii de la Edinburgh Rugby, ajunşi în ultimul act acum două ediții și Stade Francais Paris, club care a bifat două prezențe în finala Challenge Cup, în 2011 și 2013.

„Este grupa cea mai frumoasă dar, cu siguranță, și cea mai grea. E o grupă pe care ne-am dorit-o, am primit-o, acum rămâne să ne pregătim pentru astfel de echipe. Putem să spunem că am avut și ghinion, putem să spunem că am avut și noroc. În principiu, aș spune că am avut noroc pentru că ne confruntă cu echipe cu istorie bogată, echipe de top, echipe cu nume”, a spus Dan Dinu, principalul finanțator RCM Timișoara Saracens.

Principalul finanţator al campioanei îndeamnă la realism, dar speră ca echipa sa va reuşi să câştige două din cele şase jocuri pe care le are de disputat, sau să profite din plin de avantajul propriului teren.

„Trebuie să fim realiști, să rămânem cu picioarele pe pământ, obiectivul cred că ar trebui să fie două victorii. Dacă am reuși să avem două succese, putem să surprindem adversarul, cu siguranță ne vor trata ca un outsider și avem această șansă să ne surprindem adversarul cel puțin acasă”, a mai spus Dinu.

Programul grupei urmează să fie stabilit. Sistemul de disputare este clasic, tur-retur, iar competiţia va debuta de abia în a doua săptămână a lunii octombrie. Challenge Cup este transmisă, în exclusivitate, în România de canalele Digisport. 

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri