Handbaliștii de la CH Poli caută revanșa în derby-ul Banatului

Data publicării:
ch poli 1

Derby-ul Banatului înseamnă, în acest final de sezon, un baraj pentru rămânerea în prima ligă de handbal. CH Poli a incheiat sezonul regulat pe locul 10 și va întâlni în prima fază din play-out fomaţia clasată pe locul 9, CS Caraș Severin.

„Sper ca băieții să aibă prospețime, să fie inspirați și să prestăm un joc bun care să ne certifice posibilitatea de a trece peste Reșița. Este foarte important primul meci, cum începem", ne spune Constantin Ștefan, antrenorul celor de la CH Politehnica Timișoara.

Timișorenii cred în șansa lor chiar dacă în sezonul regulat s-au înclinat în fața reșițenilor.

„Am suferit două înfrângeri în campionatul regulat, de la Reșița, și atunci cred că e timpul să ne luăm și noi într-adevăr, revanșa. E un meci capital pentru noi, ne dorim foarte mult victoria și ne gândim doar la ea", afirmă jucătorul Mihai Timofte.

Primul meci din play-out are loc miercuri la Timișoara, în sala Constantin Jude, de la ora 17. A doua partidă se va desfășura sâmbătă, pe terenul reșițenilor, cu începere de la ora 17,30, iar meciul decisiv, dacă se va disputa, va avea loc duminică, de la 17,30, tot pe terenul Caraș Severinului. Câștigătoarea play-out-ului va rămâne pe prima scenă handbalistică a țării.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Adrian Ionescu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri