Hol de spital, pistă de curse

Data publicării:
spital carucioare

De la un capăt la altul, holul spitalului din Lugoj s-a transformat în pistă de curse. Minute bune tinerii și-au făcut de cap în secția de Urgențe în cărucioarele destinate pacienților fără să fie întrerupți de niciun reprezentant al unității sanitare

„Practic, se plimbau [...] asta au considerat o distracție și un amuzament și după aceea mai mult decât atât toată treaba a fost postată pe facebook”, explică Florin Voichescu, directorul Spitalului Municipal Lugoj.

Medicii se plâng că un singur paznic în tot  spitalul nu e sufficient, iar ei nu au avut cum să îi oprească pe petrecăreți pentru că se ocupau de pacienți.

„S-au plimbat pe coridor cu căruțul, noi nu i-am văzut că s-au filmat. Noi am tot ieșit afară să le spunem să termine cu scandalul”, spune și Dan Sfercoci, asistent principal. 

„În timp ce medicii care au fost de gardă spun că nu au supravegheat culoarul de la urgențe, reprezentanții spitalului recunosc că nu sunt montate camere de supravgehre” - Vlad Ungar, reporter Digi24 Timișoara.

Iar paznicul se scuză cum poate.

„Singur pe tot spitalul plus TBC-ul, sunt de unul singur. Ce face eu și ei erau 7...”, povestește Ioan Indru, paznicul spitalului.

Pacienții care depind zilnic de cărucioare spun că s-au simțit jigniți de gestul tinerilor.

„Deranjează pe toată lumea, vă dați seama să vină cineva să facă așa ceva în situația în care sunt eu e penibil”, spune un pacient.

„Cărucioarele alea nu sunt pentru așa ceva, sunt pentru bolnavi”, spune un lugojean.

„Ar trebui cineva să pună mai multă paza la poartă  […] Dacă stăm să ne uităm cine este, un singur portar la paortă”, admite un alt lugojean.

Reprezentanții spitalului sustin ca au demarat o ancheta si spera sa ii poata identifica pe tineri. 

Reporter: Vlad Ungar

Operator: George Ștefăniță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri