ICIM a surclasat Rapid. Arădencele au învins ”lanterna roşie” cu 98-22

Data publicării:
icim

”A fost bine, pentru că am putut să odihnim jucătoarele cu minute mai multe. Noi avem o mulţime de meciuri de acum încolo, aşadar, o să o folosim fiecare şansă pe care o să o avem”, spunea Jose Araujo, antrenorul celor de la Universitatea Goldiş Icim Arad.

Deşi a fost introdusă în teren doar sporadic, Meighan Simmos a fost din nou cea mai bună marcatoare a meciului, cu 17 puncte, urmată, suprinzător, de Alina Crăciun care a reuşit 16 puncte şi 7 recuperări.

- Te ajută să depăşeşti emoţiile care le ai într-un meci mai mare ce ai făcut astăzi? ”Fiindcă astăzi ai avut curaj. Ăsta-i adevărul. Da, mă ajută foarte mult! Am mai multă încredere în mine!”, a afirmat Alina Crăciun, de la Universitatea Goldiş Icim Arad.

De la Rapid, echipă care a avut în componenţă mai multe junioare, s-a remarcat Ana Maria Cuatu, jucătoare care a reuşit aproape jumătate din punctele realizate de întreaga echipă.

”Am dat tot ce am putut, însă se vede că echipa Aradului este o echipă foarte - foarte bună şi foarte pregătită”, a recunoscut Ana Maria Cuatu, de la Rapid Bucureşti.

Arădencele vor susţine următorul meci tot acasă, de data aceasta, în Cupa Europei Centrale. ICIM va primi miercuri, vizita echipei Valosun Brno, din Cehia.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri