Ilegitim, în avanpremieră la Deva

Data publicării:
ilegitim la deva


„Ai arătat maturitate, cu un subiect extrem de greu de filmat, mândru că ești devean!”, spune un spectator prezent la avanpremiera peliculei.

Filmul, pentru care biletele s-au vândut încă de săptămâna trecută, a fost extrem de apreciat de spectator, care spun că subiectul i-a pus pe gânduri.

„Cred că până la urmă filmul ne spune că nu există alegeri bune sau alegeri rele, ci există numai alegeri și trebuie să trăim cu ele”, adaugă un alt spectator.

„Din punctul meu de vedere este cel mai bun film românesc pe care l-am văzut. Foarte bine gândit, foarte bine realizat, o imagine o imagine de excepție și mă bucur că e așa, o radiografie a timpurilor în care trăim”, admite un alt devean prezent în sala de cinema.

„Sunt profund impresionat și mă simt mândru că am fost colegi de liceu, am am studiat în aceeași generație”, povestește un fost coleg de-al regizorului.

„Sunt emoții să văd cum percep prietenii, sau rudele, sau oamenii pe care îi cunosc aici, ce vor înțelege, să nu-i dezamăgesc, genul ăsta de emoții, altfel mă bucur mult ca în Deva”, a precizat Adrian Sitaru.

„La filmări a fost o poveste întreagă, am stat în personaje, timp de 2 săptămâni nu am ieșit din personajele pe care le-am interpretat în film și timp de 2 săptămâni am stat într-o casă, împreună cu familia din film, când erau filmările programate noi intram în scene, se filma, după care echipa pleca”, povestește Robert Urs, actorul principal din „Ilegitim”.

Filmul a fost premiat în această primăvară la Festivalul Internațional de Film de la Berlin. Lungmetrajul va mai avea proiecții de gală la Timișoara, Brașov, Cluj sau Oradea, după care va rula în cinematografele din țară. 

Reporter: Andrada Velciov

Operator: Tiberiu Mariș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri