Inaugurare ratată, cu bălţi şi buruieni

Data publicării:
balti

Deşi strada proaspăt reabilitată este plină de bălţi şi buruieni, constructorul nu vede nicio problemă.

”Nu se întâmplă nimic. Atâta tot că trebuie refăcută îmbrăcămintea asfaltică”, precizează Viorel Centea, reprezentant al firmei de construcții.

Primarul are, în schimb, altă părere. ”E o problema de calitatea lucrarii. Din păcate, asfaltul nu a fost peste tot așternut la gradul de netezime normal și, de aceea, în câteva locuri băltește apa”, spune Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Şantierul pe strada Orşova s-a deschis în urmă cu o lună. Carosabilul a fost asfaltat pe o lungime de 850 de metri şi au fost create 150 de locuri de parcare.

Cei care locuiesc în zonă spun, însă, că nu este decât o altă lucrare de mântuială: ”Ce-i aici? Uitați. Numai găuri, gropi, din astea”, ”Uită-te, când te uiți, vezi cum toate valurile astea sunt făcute din cauza constructorilor. Dacă ar lucra drept, ar fi și ok lucrarea”, ”Sunt chiar mulțumit. Decât cum a fost, mai bine așa. Sunt chiar mulțumit”, - Cum a fost înainte? ”Păi, a fost tot distrus, totul crăpat. Plăcile erau ridicate, una sus, una jos și era un chin să mergi cu mașina pe aici. Așa, măcar a făcut ceva Primăria noastră. Decât nimic”.

Constructorul a fost obligat să refacă toate lucrările pe cheltuială proprie.

reporter: Ioana Sapianu
operator: Tibor Alasu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri