Încă o deplasare și apoi revin pe „Dan Păltinișanu”

Data publicării:
asu poli acasa


„Urmează patru meciuri foarte grele pentru noi: deplasare la Rovinari, pentru jocul cu Pandurii, apoi vine Hunedoara la noi, mergem la Sebiș și găzudim Ighiul. Ne dorim să jucăm și să câștigăm, e foarte clar, nu negăm aspectul ăsta. Da, vrem să revenim pe primul loc, vrem să promovăm, dar nu sub orice mijloace”, a prefațat următoarea perioadă managerul sportiv, Marius Cociu.

Bănățenii evoluează pe un teren pe care doare CNS Cetate Deva a reușit să se impună în acest sezon. În rest, gorjenii s-au impus de cinci ori și au remizat de alte trei, la Rovinari. Liderul seriei a IV-a, Metalurgistul Cugir joacă și ea în Oltenia, la Ișalnița cu CSO Filiași, în vreme ce ocupanta locului trei, Performanța Ighiu va găzdui, sâmbătă, „satelitul” lui CSU Craiova.

Runda viitoare, una intermediară, va reprezenta revenirea lui ASU Politehnica pe „Dan Păltinișanu”, după mai bine de un an de la întâlnirea cu Ripensia, din Liga a patra. Alb-violeții vor juca, în nocturnă, cu începere de la ora 19, împotriva celor de la FC Hunedoara, prețul unui bilet de intrare fiind între 5 și 7 lei.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri