Încă un sârb printre „lei”

Data publicării:
14 9 26 439

Čakarević, 28 de ani, 2 metri înălțime, vine la Timișoara de la Igokea Aleksandrovac, în Bosnia, unde sezonul trecut era coechipier cu Milos Komatina, muntenegreanul care va juca și el pentru BCT. Alături de Igokea, Čakarević a făcut „dubla” campionat-cupă în 2015 și 2016.

Čakarević a fost coleg cu actualul component al echipei noastre, Mladen Jeremic, în formația campioană mondială în 2007. Cei doi au fost coechipieri și la titlul european U20 cucerit un an mai târziu. Čakarević a jucat și în maio-ul celor de la Partizan, cu care a câștigat în două rânduri tilul național, Cupa Serbiei, bifând meciuri și în Euroligă. Sârbul este al cincilea stranier din lotul BC SCM Timișoara și, totodată, ultima achiziție a leilor din această vară.

„Ne reunim pe data de 31 iulie, după care începem pregătirea pe plan local cam 3 săptămâni. Se finalizează cu un amical cu UBT Cluj-Napoca, chiar dacă îi întâlnim în prima etapă a rămas și amicalul. După care plecăm în cantonament la Zlatibor, o săptămână, unde vom avea din nou 3 meciuri amicale, ne întoarcem, Cupa Timișoara și începe sezonul”, a spus Ilie Trițoiu, managerul general al violeților.

Noul sezon al Ligii Naționale va debuta pe 19 septembrie.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri