Ionuț Popa: „E ca și cum te duci la scaunul electric!”

Data publicării:
acs poli liga 1


„Este ca și cum te-ai duce la scaunul electric. Adică, după ce că ești și penalizat cu atâtea puncte, n-ai voie să aduci nici jucători extracomunitari o perioadă mai lungă de timp, ai început pregătirile așa cum le-ai început, locco, fără a pleca în străinătate, ai și pierdut mulți jucători, nici nu mai poți aduce alți jucători, deci este undeva destul de greu pentru un antrenor”, a spus Ionuț Popa.

Bănățenii nu o duc bine financiar, au datorii de peste 1,5 milioane de euro și vor lua startul în noul sezon și cu o penalizare de -14 puncte: -8 din cauza neîndeplinirii baremului în Liga 1 şi -6 puncte pentru datorii către foștii jucători. În aceste condiții, Ionuț Popa nu este deloc încântat de faptul că ACS Poli evine în Liga 1 și explică și de ce.

„Una este să începi de la zero ca și toate celelalte echipe, să te pui pe linie cu ei, și una e să începi cu penalizare.  Din punct de vedere fizic echipa e pregătită, dacă asta m-ai întrebat. Din celelalte puncte de vedere rămâne să vedem ce avem de făcut. Primul lucru pe care trebuie să îl facem este aducerea a 4-5 jucători.  Sunt câteva posturi care trebuie completate și în acest sens am cerut ca echipa să fie măcar pe acele posturi completate”, a continuat tehnicianul timișorenilor.

Alb-violeții au susținut ieri un joc școală împotriva celor de la Progresul Gătaia, câștigat cu 9-1. Pentru timișoreni a evoluat și Cristian Scutaru, a cărei situații urmează să se clarifice zilele acestea. Primul joc oficial are loc luni, de la ora 21:00, când pe Dan Păltinișanu va veni FC Botoșani. Bănățenii și-au aflat și adversarul din Cupa Ligii, competiție în care vor lua startul luna viitoare. În optimi, ACS Poli va juca împotriva celor de la Viitorul Constanța.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri