Iosif Rotariu revine pe teren. Va juca pe terenul pe care Romania a câştigat ultimul trofeu important la sporturi de echipă

Data publicării:
mini rojurna 4

Timişoara va reprezenta România la Balcaniada presei sportive, organizată în perioada 8-12 octombrie, la Ohrid, în Macedonia. Este cea de-a treia ediţie a competiţiei, iar ţara noastră va fi reprezentată, în premieră, exclusiv din jurnalişti din capitala Banatului.

Antrenor-jucător al selecţionatei “tricolore” va fi Iosif Rotariu. Cel care l-a marcat pe Maradona, la Campionatul Mondial din Italia, 1990, le va face marcaj strâns de astă data celor care i-au criticat sau lăudat evoluţiile din teren. Regulamentul competiţiei permite prezenţa unui fost jucător profesionist în lotul fiecărei echipe, iar Rotariu va face parte din delegaţia de zece persoane a tricolorilor.

”Mă bucur și mă simt onorat că voi participa la acest turneu din Macedonia. Acum am și eu posibilitatea să critic pe unii dintre ei, cât am fost jucător ei m-au criticat pe mine. Cu siguranță vom fi printre participanții care vom avea un cuvânt de spus. Sper să reprezentăm cu cinste România” – Iosif Rotariu

România va lupta pentru titlul balcanic cu alte şapte selecţionate similare: Macedonia, Bulgaria, Grecia, Serbia, Croația, Moldova și Muntenegru. Tricolorii sunt deţinătorii trofeului, câştigat anul trecut, la Buşteni.

Meciurile au loc în sala Sports Centre Biljanini Izvori, din Ohrid, acolo unde, în urmă cu două luni, naționala României a devenit campioană mondială de handbal feminin la junioare U18.

Delegația tricolor va fi condusă de Dumitru Graur - președintele Asociaţiei Presei Sportive din România şi Octavian Stăncioiu - selecționer și manager al naționalei ”tricolore”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri