Iubirea pentru animale, brăţară de aur

Data publicării:
N18 iubirea pentru animale icon

Alexandra Căruceru, o tânără de 33 de ani, şi-a părăsit locul de muncă acum trei ani, pentru a-și deschide propria afacere: un salon de înfrumusețare pentru animale.

Alexandra Căruceru, specialist cosmetizare canină: "Eu cochetez demult cu ideea asta. Încă de când eram mică, la vreo 10-12 ani, luam căţeii din faţa blocului şi când mama și tata erau la serviciu îi duceam în vană şi îi spălam. Înainte am lucrat la o firmă de vânzări, 11 ani de zile, mai întâi ca promoter, după care am avansat și m-am decis să schimb ceva. 

Un curs de câteva luni la Baia Mare a fost suficient pentru ca Alexandra să afle totul despre cosmetizarea canină. Acum, baza ei de date numără 700 de clienți. Cățelușa Bonita din rasa metis este doar unul dintre ei.

O altă clientă fidelă este Brandi, un cocker spaniol care are nu mai puțin de 12 ani. De ea s-a ocupat Ciprian, soțul Alexandrei, care a preluat pasiunea, astfel că afacerea a devenit una de familie.

"Soția. A fost ideea ei și am zis să o urmez, pentru că în momentul în care s-a apucat  nu aveam un bussines foarte ok și am zis să facem asta", spune Cirpiran Căruceru, soţul Alexandrei, şi el specialist în cosmetizare canină.

Deși, la prima vedere, pare ceva la îndemâna oricui, meseria implică și riscuri. Ciprian s-a ales cu nouă mușcături în timp de a încercat să aranjeze o pisică, iar cosmetizarea unui ciobănesc mioritic a durat nu mai puţin de nouă ore.


reporter: Raluca Popa
operator: Adrian Hrișcu
editor web: Răzvan Bulacu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri