Jucător împătimit la Loteria bonurilor fiscale. Pentru o sacoşă cu bonuri, un arădean plăteşte între 10 şi 20 de lei

Data publicării:
bonuri

”Astăzi am strâns vreo 10.000 de bonuri aşa, la prima fază, de la prieteni. Şi mâine dacă mă mai întâlnesc cu alţii şi mai au strânse iar la fel, le verific, şi bineînţeles că, dacă câştigăm ceva, le dau şi lor pe lângă premierea asta...”

Constantin Lungu s-a remarcat şi la prima extragere a loteriei bonurilor, atunci când a apărut la sediul ANAF din Arad cu 23 de bonuri câştigătoare adunate, majoritatea dintr-un supermarket din oraş. De data aceasta, arădeanul s-a gândit să multiplice ideea lui, cu colectarea de bonuri abandonate de cumpărători, şi în acest sens şi-a pus la treabă toţi cunoscuţii:
”Cât vrei pe ele întâi? Dă-mi un 50 de lei! E mult, măi omule! Păi dacă nu fac eu atâţia bani? Păi las că poate... 10 lei îţi dau pe ele!”

Afacerea pare mulţumitoare, atât pentru vânzător, cât şi pentru cumpărător:
”De ce nu aţi căutat dumneavoastră în bonuri? Poate nimereaţi data potrivită! Nu mă pricep şi nu prea mă... mi mai uşor să le adun de la casele de marcat. Şi să le vindeţi? Şi să le dau la alt preţ”,
”Este o idee destul de bună!” - Ai făcut un ban. ”Da. Am făcut un ban, cinstit, nu am furat, nu am dat în cap”.

Deşi a avut multe bilete câştigătoare la prima extragere, Constantin Lungu nu va primi mai mult de 1.200 de lei în schimbul lor. Bărbatul nu s-a descurajat însă şi speră că, la extragerile viitoare, câştigurile vor fi substanţiale.

”O să vină data când o să fie 800 - 900 şi ceva de RON-i şi, poate o tură sau două, nu o să aibă nimeni nici un bon. Atunci o să fie concursul mare! Atunci o să fie lupta”, afirmă Constantin Lungu.

Peste 18.200 de români au câştigat la prima ediţie a Loteriei bonurilor fiscale. Fiecare premiu a valorat până la urmă doar 54 de lei şi 80 de bani mult sub aşteptările iniţiale ale participanţilor.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri