Klaus Iohannis a obținut un scor covârșitor în județul Timiș

Data publicării:
icon18 iohannis scor covarsitor 171114

Regiunea de vest aţării păstrează trendul naţional. Conform ultimei raportări a Biroului Electoral Central, Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din sufragii, iar Victor Ponta a fost alegerea a 45,49 de procente dintre persoanele cu vrept de vot.

În Timiş, candidatul ACL a obţinut de două ori mai multe voturi decât Victor Ponta. Biroului Electoral Judeţean l-a dat câştigător pe Iohannis cu 66,73 la sută. Asta, în vreme ce candidatul PSD a reuţit să adune doar 33,26% din voturile exprimate în judeţ.

Şi în Arad situaţia este asemănătoare. Pentru candidatul ACL au optat 65,88 la sută dintre cei care s-au prezentat la urne, în vreme ce Victor Ponta a adunat doar 34,12% din sufragii.

Numărul alegătorilor din Caraş-Severin care au votat cu Klaus Iohannis este mai mare decât al celor care au pus ştampila pe candidatul Partidului Social Democrat. Iohannis a obţinut aproape 52 de procente, iar Victor Ponta puţin peste 48%.

În judeţul Hunedoara, în schimb, cifrele îl indică pe Victor Ponta câştigător. Diferenţa dintre cei doi candidaţi este însă mai mică de un procent. Ponta a obţinut 50,37 la sută din voturi, iar Klaus Iohannis 49,63 la sută.


Redactor: Caterina Ledrer
Editor Web: Răzvan Bulacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri