Lideri la finalul sezonului regular

Data publicării:
informatica sezon regular

Până atunci, oaspeții au dat o replică solidă și au avut oportunitățile mai bune de a marca. Ba mai mult, au și deschis scorul, prin David Moreno, după o cursă din propria jumătate. Janjic a egalat situația aproape imediat, pentru ca la 60 de secunde distanță, Gabriel Dobre, care a împlinit 36 de ani în ziua meciului să puncteze cu un șut bine plasat.

Știam că o să fie un meci mai ușor, pentru că știam că o să le lipsească anumiți jucători foarte importanți, dar nu a fost așa. Cred că dacă fructificau cele 2-3 ocazii din prima repriză putea fi mult mult mai dificil meciul. Cred că dacă nu câștigam azi era dezastru”, a spus Gabriel Dobre.

Oaspeții au avut însă încă o tresărire de orgoliu și spaniolul David Moreno a mai punctat o dată, după un contraatac fulger, cu largul concurs al portarului Giurcanu. La două minute distanță însă, Informatica a mai punctat de două ori. Prima dată, prin Lupu, după o combinație rapidă cu Matei și Rakic, și mai apoi prin Ilaș, care a deviat în plasă un șut-centrare a aceluiași Robert Matei. 4-2 și Informatica reușește să câștige toate meciurile disputate pe teren propriu în acest sezon.

„O victorie muncită după cum ați văzut și dvs. Un sezon foarte greu, dar după cum știți regulamentul, de abia acum începe greul. Ne pregătim pentru play-off și obiectivul numărul 1 a fost să fim primii la finele sezonului regular, pentru a beneficia de avantajul celor două meciuri acasă”, admite Daniel Rupa, antrenor secund Informatica Timișoara.

„În sezonul regular obiectivul nostru a fost să terminăm cel puțin pe locul 5. Asta am și realizat, acum ne pregătim pentru play-off, o să jucăm cu Galați, o să fie greu dar eu vreau să mai jucăm o dată la Timișoara. Dacă mai jucăm odată aici înseamnă că am eliminat Galațiul”, a completat și Atilla Farkas, antrenorul celor de la Spicom Sfântu Gheorghe.

Informatica încheie sezonul regular în postura de lider și mai are de disputat doar o restanță, marți, de la ora 19:00, pe terenul campioanei City’Us Târgu Mureș.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri