Marius Croitoru, prezentat oficial la ACS Poli. Mijlocașul a semnat un contract valabil pe două sezoane

Data publicării:
croitoru

„N-a fost greu, pentru că ne-am înțeles din prima, din punctul meu de vedere datorită relației pe care o avem și cunoscând ce se întâmplă aici, la Timișoara. Vin cu inima deschisă. Vin să fac treabă, să ajut această echipă să își îndeplinească obiectivul”, precizează Marius Croitoru.

„Mă bucur foarte mult că am reușit să îl aducem pe Marius la noi. S-a ivit o oportunitate care părea imposibilă acum ceva timp. Mă bucur că ne-am mișcat foarte repede și că Daniel a avut prezență de spirit și a reușit să îl convingă repede”, anunță tehnicianul Dan Alexa.

Deși este pregătit fizic, noul jucător al bănățenilor își poate amâna debutul în „alb-violet” pentru runda următoare, din cauza unor probleme ce țin de înregistrarea transferului la Federația Română de Fotbal.

„Așa cum am vorbit și cu Dan și ieri, și astăzi, ne vom baza pe el, sută la sută, la jocul cu Viitorul, una dintre echipele care l-au dorit pe Marius foarte mult”, spune Daniel Stanciu, manager sportiv la ACS Poli Timișoara.

Jucătorul, care va purta tricoul cu numărul 88 la ACS Poli, a mai evoluat în cariera sa la FCM Bacău, FC Vaslui, Steaua, Ceahlăul, Politehnica Iași, Astra și FC Botoșani, în Liga 1, respectiv la Atyrau, în Kazahstan.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri