Meci dificil pentru BC Timișoara

Data publicării:
icon meci dificil cu BCT 131114

Înfruntarea dintre BCM U Pitești şi BC Timișoara, de vineri, deschide a șaptea etapă a Ligii Naționale. Gazdele au pierdut o singură dată, în cele șase meciuri anterioare. Jucătorii lui Dragan Petricevic încearcă să obțină prima victorie în deplasare din acest sezon, exceptând-o bineînțeles pe cea cu Timba.

"- La ce vă așteptați?
 - La un meci dificil, greu, cu o echipă care, din acest moment, exact cum am crezut înainte de începerea sezonului, este cu siguranță echipă de top 4 în campionatul intern, echipă care se anunță favorită. Deci noi nu mergem acolo doar să facem prezență, mergem cu gândul să obținem maximum din tot ce se poate. Ca să nu devină un clișeu, să știți, noi în orice meci mergem cu gândul să învingem", ne-a declarat antrenorul lui BC Timișoara, Dragan Petricevic.

Antrenorul timișorenilor a vorbit și despre punctele tari ale adversarilor.

"În primul rând, valoarea individuală a jucătorilor, un lot bine ales, sunt jucători de valoare certă, a fost și investiție în această echipă. Apoi, de câţiva ani de zile, acolo se joacă fără presiune, oamenii de acolo iubesc baschetul, susțin echipa, atu este și energia care se transmite din tribune, un cuplu de antrenori foarte bun, aportul preparatorului fizic, la această echipă, este unul uriaș", mai spune Dragan Petricevic.

În 2012, BCM U Pitești i-a învins pe timișoreni în Cupa României cu 91-78, deși la un moment dat bănățenii conduceau şi cu 13 puncte. Înaintea partidei de vineri, programată pentru ora 18:00, BCM U Pitești este pe poziția a doua a clasamentului, cu 11 puncte, iar BC Timișoara, cu două poziții mai jos, cu 9 puncte.

Redactor: Călin Țenche
Editor Web: Răzvan Bulacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri