Mutări de la PMP, la PNL

Data publicării:
N18 mutari PMP PNL icon

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu a anunţat că pe lângă Radu Lambrino, preşedintele finliale județene a Partidului Mişcarea Populară, alţi şapte vicepreşedinţi din Timiş au optat pentru schimbarea formaţiunii politice. Principalul motiv este coagularea forţelor de dreapta pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale din luna noiembrie.

"PMP-ul este un proiect pentru 2016, care din păcate, în acest moment, nu intră în calcul în algortimul prezidenţial clar. Bineînţeles, eu îi încurajez pe colegii mei care au rămas la PMP", ne-a declarat Radu Lambrino preşedintele PMP Timiş.

Cei care au decis să îşi schimbe culoarea politică au fost primiţi cu braţele deschise de către conducerea Partidului Naţional Liberal, întrucât sunt consideraţi actori importanţi pe scena politică din judeţ.

"Fără îndoială este un câştig, pentru că această echipă a dovedit că are forţă politică, prin scorul pe care l-a obţinut, la recentele alegeri europarlamentare", spune Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş.

Preşedintele PNL Timiş spune că în perioada următoare va încerca să coopteze şi alţi membrii ai Mișcării Populare la partidul pe care îl conduce.


reporter: Maria Rohnean
operator: George Ştefăniţă
editor web: Răzvan Bulacu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri