Nouă candidaţi pe un loc, la UVT. Cea mai căutată specializare este Informatica

Data publicării:
concurenta prima

Este vorba despre specializarea Informatică, unde, pe cele 45 de locuri bugetate au concurat aproape 450 de absolvenţi de liceu. Şi la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, a fost concurenţă mare, de 7 pe un loc, la specializarea Comunicare și Relații Publice.

De asemenea, la Jurnalism și specializarea Relații Internaționale și Studii Europene, concurența este de patru, respectiv trei pe un loc. Concurență mare se înregistrează și la Facultatea de Drept, unde pe cele 116 locuri bugetate s-au înscris 377 de de tineri. Trei candidați pe loc bugetat erau şi la Facultatea de Sociologie și Psihologie.

În ceea ce priveşte numărul celor înscrişi, lider este Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, cu 1215 candidaţi. Sunt, însă, facultăţi, la care înscrierile continuă. Facultatea de Educație Fizică și Sport, de exemplu, desfășoară admitere până pe 25 iulie, în timp ce Facultățile de Chimie, Biologie, Geografie, Fizică, Litere, Istorie și Teologie, până în 27 iulie.

Redactor: Carolina Voin
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri