Nu cedează, în ciuda problemelor financiare și de lot

Data publicării:
DSC 0160 poli

Chiar dacă, din punct de vedere sportiv, echipa de handbal a Timișoarei traversează cel mai bun moment din ultimii 25 de ani, pe plan financiar sunt motive de îngrijorare mai mari ca niciodată. Restanțele salariale nu s-au achitat nici până acum.

„Vrem să tragem și un semnal de alarmă pentru că problemele cu care am început, nu s-au rezolvat. Sunt restanțe foarte mari financiare, pe care le așteptăm să se rezolve. Restanțe de plătit la ANAF, la stat. Deja câțiva jucători... nu numai Halcă are conturile blocate, sunt 2-3 jucători în aceeași situație. Tot am așteptat, am așteptat să se rezolve, se pare că nu s-a rezolvat”, a declarat Cristi Fenici, căpitanul timișorenilor.

Chiar și așa, CH Politehnica e hotărâtă să împingă în decisiv seria cu Dinamo București, din semifinalele Ligii Naționale. Asta deși gruparea alb-violetă este măcinată și de probleme de lot, odată cu absențele lui Chikovani, Pejovic și Timofte.

„Trebuie să luptăm, să fim mereu la înălțime. Să ne apărăm bine, chiar și fără acești trei sau patru jucători. Vom da tot de ceea ce suntem capabili, în acest moment, pe teren, pentru a reuși un rezultat pozitiv”, a precizat și Pero Milošević, antrenorul bănățenilor.

„Ei au terminat pe primul loc, au jucători foarte buni, sunt dublați pe posturi, dar nu sunt de nebătut. Noi și cu ajutorul sălii, care ne-a ajutat foarte mult, trebuie să facem un meci bun, dar trebuie să avem și o siguranță din planul financiar”, a completat Fenici.

Meciul doi dintre CH Poli și Dinamo București va avea loc mâine, la sala „Constantin Jude”, cu începere de la ora 20, și va putea fi urmărit, în direct, pe Digisport 4.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri