O timișoreancă, norocoasă la Loteria bonurilor fiscale. Tânăra în vârstă de 24 de ani a cumpărat popcorn și a păstrat bonul

Data publicării:
loterie

”Am cumpărat popcorn și porumb. Eram în bucătărie la televizor și am văzut că s-a extras data, suma. Am verificat și am văzut că sunt câștigătoare. Păstrez, da, iau tot ce mi se de la magazin, păstrez bonurile în general.Nu am cerut niciodată bonul, tot timpul am primit de la vânzătoare”, - Ai de gând să verifici și pe viitor? ”Da, mai verific, normal”, spune Laura Bucur, câștigătoare.

În județul Arad, un bărbat de 45 de ani din Firiteaz are 23 de bonuri câștigătoare. Dintr-un total de 1000, adunate dintr-un supermarket.  La Arad au fost depuse la Administrația Fiscală aproximativ 35 de cereri de revendicare a câștigurilor.  

Câştigătorii îşi pot revendica premiul până pe 13 mai. Pentru aceasta trebuie să prezinte bonul original și o copie după actul de identitate la orice administrație fiscală, iar plata va fi făcută în 60 de zile. Primele informații arată cel puțin zece români sunt câștigători la această primă ediție a loteriei bonurilor fiscale.

Reporter: Raluca Popa
Operator: Viorel Jiva
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri