Opt nominalizări la superlativele anului 

Data publicării:
nominalizari rugby

„Eu nu am votat încă... sincer nu m-am gândit la acest lucru. Chiar am încercat să nu citesc prea mult, să nu mă uit, pentru că nu vreau să trec prea mult în partea euforică”, spune Stelian Burcea, căpitanul Timișoara Saracens.

„Nu e ușor, dar cred că îl votez pe căpitanul nostru. O să îi dau votul meu în această seară”, completează Grainger Heikell, antrenorul Timișoara Saracens.

Și Grainger Heikell, antrenorul principal al „sarazinilor” este nominalizat pentru titlul de cel mai bun tehnician din 2015.

„Nu îmi place să fiu în prim-plan. Filosofia mea e legată de ceea ce înseamnă o echipă. Încerc doar să îi duc pe băieți pe drumul cel mai bun, așa că îmi doresc să îi văd pe ei crescând. Dacă văd acest lucru sunt fericit, satisfăcut pe deplin”, mai spune Heikell.

Celelalte nominalizări îi mai vizează pe Tangimana Fonovai, la capitolul cel mai bun stranier din campionatul românesc, pe Vlăduț Zaharia, în ceea ce privește cel mai tânăr jucător român, dar și pe Cosmin Cioriciu – la categoria celui mai bun antrenor de juniori din țară. Fanii își pot vota favoriții pe site-ul oficial al Federației Române de Rugby, la secțiunea Superlativele anului 2015 până mâine seară.

„Spiritul orașului Timișoara și al Banatului se identifică cu această echipă și nu contează unde te-ai născut, contează ca odată ajuns la Timișoara să duci spiritul și tradiția acestui loc mai departe, ceea ce acești băieți minunați au demonstrat”, a concluzionat Dușan Filipaș, vicepreședintele Timișoara Saracens.

Timișoara Saracens se pregătește de primul din cele două jocuri de pe teren propriu din preliminariile Challenge Cup, de sâmbătă, ora 13:30, în compania celor de la Rovigo Delta Rugby Club, din Italia.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: George Ștefăniță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri