Pas greșit și în Cupa Europei Centrale

Data publicării:
icim cupa europei

Echilibrul s-a rupt însă în primele 5 minute din sfertul trei, atunci când Ostrava s-a detaşat la 20 de puncte. Diferenţă care, cu mici variaţii, s-a păstrat până la final când tabela a consemnat scorul de 60 la 40. Cea mai bună marcatoare a gazdelor a fost Adela Mercea care a contabilizat 15 puncte.

„[Ce va lipsit ca să scoateţi un rezultat mare astăzi?] Un pic ambiţia, trebuie să fim toate la antrenamente ca să avem un rezultat bun, şi cât de cât un pic de atitudine şi un pic mai multă voinţă”, a spus, la final, Adela Mercea, de la Universitatea Goldiş ICIM Arad.

„Sunt foarte micuţe fetele şi încă nu au experienţa necesară şi probabil că ultimele două... ultimul sfert, să zic aşa, e cel care ne lipseşte încă. Dar, pe viitor încercăm să aducem îmbunătăţiri la acel sfert”, a explicat Ildiko Prisăcariu, antrenor Universitatea Goldiş ICIM Arad.

„A fost un debut pentru noi şi sperămca în viitoarele campionate să jucăm din ce în ce mai bine şi din ce în ce mai agresiv”, a completat și Patricia Gădărici, de la Universitatea Goldiş ICIM Arad.

Fetele pregătite de Ildiko Prisăcariu mai au de disputat o singură partidă în Cupa Europei Centrale, tot la Arad, cu echipa slovacă Samorin.

Reporter: Dan Codre

Operator: Cristian Kovacs

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri