Pe „Dan Păltinișanu”, în Challenge Cup

Data publicării:
rugby dan


„Din punctul meu de vedere, Rovigo și Roma sunt cele mai puternice echipe care joacă astăzi în campionatul italian. De fapt, aici va fi o altă măsurare a forțelor pe plan internațional – ne-am dorit acest lucru. Și trebuie să vedem până la urmă unde ne situăm”, a spus, în Divizia Locală, Dușan Filipaș, vicepreședintele Timișoara Saracens.

Chiar înaintea deplasării în România, cele două formații italiene s-au întâlnit într-un meci direct, câștig de cauză având Rovigo, care s-a impus pe terenul capitolinilor.

„Acum, sâmbătă, vom avea practic cel mai greu meci in aceasta competiție, cu cel mai greu adversar și va trebui să jucăm ca niște campioni”, a completat, în cadrul aceleiași emisiuni, Stelian Burcea - căpitanul „sarazinilor”.

Oficialii grupării care a reușit tripla istorică au fixat deja obiectivul și pentru participarea în cupele europene.

„Obiectivul nostru pe anul viitor va fi participarea în grupele Challenge Cup. Și nu doar o participare, vrem din primul an să egalăm cea mai bună performanță a lupilor, care au reprezentat în ultimii zece ani România în acestă competiție. Vrem să obținem două victorii în grupe”, a admis Filipaș.

Timișoara Saracens a obținut deja un succes în preliminariile competiției continentale, după 36-18 cu Valladolid Rugby Club, din Spania. Duelul cu Rovigo va avea loc sâmbătă, de la ora 13:30, în vreme ce întâlnirea cu Fiame Oro Roma este programată o săptămână mai târziu.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri