Pericole la înălțime

Data publicării:
pericole la inaltime

Pe strada Popa Şapcă din Timişoara, mai mulţi copaci au fost tăiaţi pentru lucrările de extindere a carosabilului la patru benzi de circulaţie. Muncitorii care au efectuat operaţiunea au lăsat însă în urmă un mic suvenir. Pe cablurile din zonă au rămas prinse... bucăţi din crengile copacilor.

„Ce pot să zic dacă autorităţile nu iau nicio măsură. Nu cred că era necesară tranşarea copacilor aici”, spune un timișorean.

„Nu mi se pare normal, să cureţe, să lase curat. [Nu vă e teamă că poate pica în orice moment?] Da, într-adevăr, poate să cadă, să ne lovească”, admite un alt trecător.

„Acum am observat. [Cum ţi se pare?] Foarte dubios, ar putea să le scoată ceva mai repede, să nu se rănească cineva”, completează un alt timișorean.

Reprezentanţii primăriei susţin că au efectuat verificări pe teren.

„În urma executării lucrărilor în zona copacilor, acetse buicăţi de lemn au fost imposibil să fie eliminate. În cursul zilei de mâine dimineaţă, deţinătorii de reţele au fost convocaţi pentru ca bucăţile de lemn vor putea fi eliminate prin tăierea cablurilor respectivwe, în momentul de faţă sunt puternic ancorate în acele cabluri”, a precizat Dan Diaconu, viceprimar al municipiului Timişoara.

Repreprezntanţii municipalităţii au anunţat ridicarea restricţiilor de circulaţie de pe strada Popa Şapcă începând de astăzi. 

Reporter: Mihaela Crețu

Operator: Dan Petcu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri