Pero Milošević: „Vrem tot mai sus!”

Data publicării:
pero play out


„Acum, că suntem împreună cu toții de ceva vreme, atât eu cât și jucătorii avem același gând: să încercăm să ne clasăm cât mai sus. Apoi, vom vedea ce va fi. Depinde cine îți iese în cale în play-off, dacă joci două partide pe teren propriu sau nu”, a spus Pero Milošević, antrenorul celor de la CH Politehnica Timișoara.

Folosit tot mai des în ultimele partide, Iulian Halcă se gândește la locul patru, poziție care mai poate fi atinsă din punct de vedere matematic.

„Sperăm să prindem un loc cât mai bun în play-off. Nu acesta e obiectivul meu personal, 1-8. Eu mi-aș dori să terminăm pe un loc patru, ce se poate matematic. În orice caz, presiunea oarecum a dispărut, oarecum, punctez”, a completat și Iulian Halcă, de la CH Politehnica Timișoara.

După accederea în play-off, tehnicianul muntenegrean a ținut să mulțumească, în mod special, staff-ului medical care i-a refăcut pe Daskaloski, Fenici sau Chikovani.

„Sigur, despre jucători se vorbește tot timpul, dar există oameni care îi ajută să evolueze, să se pregătească. Staff-ul medical ne-a ajutat mult și vreau să le mulțumesc public. Am făcut-o în vestiar, unde le-am spus să continue munca bună prestată până acum”, a mai adăugat Milosevic.

Recuperarea jucătorilor este necesară și pentru următorul meci la Energia Târgu Jiu, joc programat duminică, de la ora 18:00.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri