Problemele financiare se acutizează

Data publicării:
probleme bani acs

ACS Poli nu și-a îndeplinit obiectivele în acest sezon, iar unul dintre motive ar putea fi cel legat de bani.

[Pe cât timp se întind restanțele salariale?] Aproape două luni, e adevărat că mai avem și câteva prime restante. Suma nu e foarte mare, dar important e că nu o găsim. Nu sunt chiar atât de grave ca la alte echipe de liga I, dar sunt două aspecte: faptul că se plătea la timp și chestia că nu știi ce se va întâmpla exact în ianuarie sau februarie”, explică Daniel Stanciu, manager general ACS Poli Timișoara.

Gruparea de pe Bega a intrat în criză după ce Curtea de Conturi a stabilit că banii dați de autoritățile locale și județene către club nu se justifică. Bănățenii ar dori să vândă jucători, dar există și riscul să-i piardă dacă situația nu se îndreaptă.

„După jocul cu Târgu Mureș, chiar și înainte, dar în special după jocul acesta, am avut un moment dificil în interiorul vestiarului. Nu e ușor să îi ții, în condițiile în care sunt unii dintre ei care au evoluat foarte bine și au intrat în atenția altor cluburi, dar cred că mai e greu e pentru jucătorii străini, pentru că au venit aici să câștige bani și e greu să le explici ce se întâmplă”, mai adaugă Stanciu.

ACS Poli așteaptă a doua tranșă din banii TV pentru a-și mai regla cât de cât balanța. Până atunci, în eventualitatea unor oferte ar fi dispusă să renunțe la unii jucători.

„Suntem dispuși să renunțăm la unii jucători, dacă vom câștiga din punct de vedere financiar”, admite managerul general al timișorenilor.

Timișorenii mai au de disputat doar un singur joc oficial în 2015, luni, la Pitești, împotriva Stelei. Partida va putea fi urmărită de la ora 20:30, pe Digisport 1.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri