Răsfăț la ștrand, de Ziua Seniorilor Activi. Vârstnicii din Timișoara au avut parte de cursuri de yoga şi împachetări cu nămol

Data publicării:
strand

”Noi avem nevoie, suntem și bolnavi și avem nevoie de relaxare”, - Ce tratament special ați primit astăzi? ”Coafura. O freză am câștigat astăzi ca niciodată. Dar acum am câștigat și eu”, ”De când am venit de la ora 11, jucăm rummy, table, am jucat table și acum mi-au strigat numărul și am câștigat la cosmetică”, au afirmat participanții.

Iar răsfățul seniorilor a fost obiectivul principal de pe agenda voluntarilor din cadrul Asociației Sfera Timișoarei, cei care le-au oferit participanților toată atenția. ”Am avut noroc și cu această vreme frumoasă, fiind soare și o vreme plăcută, oamenii au venit în număr mare și sperăm să fie așa și la următoarele evenimente pentru că este o acțiune anuală care deja a devenit o tradiție”, ne-a declarat Mirela Olariu, președintele Asociației Sfera Timișoarei.

Evenimentul promovat de Asociația Sfera Timișoarei are ca scop combaterea sedentarismului și promovarea unui stil de viață sănătos și activ în rândul seniorilor.

Reporter: Corina Sfia
Operator: Adrian Hrișcu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri