Relaxare într-o zi liberă: mall versus iarbă verde

Data publicării:
mall

Vremea frumoasă i-a scos pe timişoreni din case. Unii şi-au petrecut ziua la iarbă verde. Abia au aşteptat să cureţe grătarul şi să frigă mici. Dar, pentru că sărbătorile Pascale sunt în toi, nu au uitat să ia cu ei ouăle vopsite.

Tinerii au încins grătarele şi au profitat de câteva ore bune de relaxare în aer liber. A fost ocazia perfectă să încingă grătarele, deşi o vor face din nou şi în vacanţa de 1 Mai, dacă vremea va ţine cu ei: ”A doua zi de Paşti am zis să ieşim la un grătar, să facem un mic, nişte ciuperci la grătar... e natură, vreme frumoasă”,”Am aşteptat vremea bună, până acum tot speram să fie zile mai bune, dar n-au fost”, ”E mai frumos la aer, decât în casă... am stat până acum!”.

De cealaltă parte, cei care s-au săturat să stea acasă au ales să îşi petreacă timpul la mall: ”Am nevoie de hăinuţe noi, după Paşti a venit iepuraşul şi la mine şi de fapt de asta am venit”, - La shopping?, ”Da”, - E multă lume, e distracţie? ”Mă aşteptam sincer să fie mai puţină lume, dar e foarte multă”, ”Să mâncăm...”, ”La plimbare deocamdată, dacă se iveşte ceva, cumpărăm, dacă nu, doar plimbare. Am fost ieri la o mănăstire şi am zis astăzi să schimbăm cu ceva mai modern”.

Pentru o parte dintre timişoreni, minivacanţa de sărbători se încheie după a doua zi de Paşti. Alţii, mai norocoşi, se întorc la serviciu abia joi.

reporter: Maria Rohnean
operator: Viorel Jiva
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri