Remiză în primul amical al verii

Data publicării:
amical ofk belgrad


„Am ajuns de foarte multe ori și rapid la poarta adversă, ne-am creat ocazii mari de gol, ne-am creat multe situații în careu, dar din păcate nu am reușit să finalizăm, eu o pun pe fondul de oboseală”, a explicat Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli Timișoara.

Ionuț Popa a folosit toți jucătorii avuți la dispoziție, inclusiv pe nou-veniții Alin Șeroni și Alin Ignea, dar și pe cei doi portari aflați în probe, Vasile Curileac – ultima dată la FC Botoșani și italianul de 19 ani Stefano Aiolfi, care a evoluat ultima dată pentru Cremonese. Chiar și așa, gruparea alb-violetă s-a înțeles însă cu un alt goalkeeper, Cătălin Straton, care a apărat, ultima dată, poarta celor de la CSU Craiova.

„Omogenitatea are mult de suferit deocamdată sunt multe lucruri de pus la punct și nu în ultimul rând, dintre cele ce trebuie să le punem la punct e concentrarea la finalizare”, continuă Popa.

Alb-violeții continuă seria testelor de verificare, astăzi, de la ora 18, când vor întâlni pe arena principală din complexul Dan Păltinișanu, echipa de ligă a a treia, Viitorul Domnești. Sâmbătă, de la ora 11, timișorenii întâlnesc, tot acasă, FC Szeged 2011, din liga a doua maghiară.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri