Revolution Festival, înaintea startului. Curse de autobuz de noapte pentru a ajunge la locul manifestării

Data publicării:
revolution

Pe scena principală, Music Guru, spectacolul începe sâmbătă la 18:20. Primul artist ce va urca pe scenă este Mike Altrin. Urmează timișorenii de la Implant pentru Refuz, apoi trupa Eyesburn, din din Serbia. Alte nume din prima zi a festivalului sunt Dubioza Kolektiv, Noisia, Rahmanee, dar și Kojok și Beepo. Băieții de la Methadone Skies vor deschide programul celei de-a doua zile a festivalului, la ora 18:30. Duminică vor mai evolua Sabaton, DJ Fresh, Modestep și Mighty Boogie.

Revolution Festival modifică orarul transportului în comun, la Timișoara! Sâmbătă și duminică, autobuzele de pe linia 46 vor circula și în timpul nopții pentru a-i transporta pe spectatori la și de la Muzeul Satului Bănățean de la Pădurea Verde.

Prima plecare va fi de la Bastion la ora 17:30, iar ultima plecare va fi de la Muzeul Satului la ora 5:00. Autobuzele vor circula la intervale de o jumătate de oră. De la orele 20 la 21 și de la 2 la 3, va fi câte un autobuz la 15 minute.

Participanții la Revolution Festival nu pot intra cu pături, animale de companie, corturi. Este permis însă accesul cu brichete, telefoane mobile, pelerine de ploaie. Până mâine, prețul unui bilet pentru o zi este 39 lei, iar al unui abonament, pentru cele două zile ale festivalului, este 69 lei.

Festival cu renume mondial, importat la Timișoara. De unde vine Revolution Festival 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri