Ripensia defilează, din nou, în Cupă. Roș-galbenii au trecut cu 6-1 de FC Caransebeș, în turul IV

Data publicării:
ripensia-1

Chiar dacă oaspeții au venit la Timișoara cu o echipă formată, în mare, din jucători care nu au prins prima echipă în amicale, Ripensia și-a văzut de treabă și a marcat câte trei goluri pe repriză.

Nanu a deschis scorul după nici 10 minute. Apoi Francescu a făcut 2-0 de la punctul cu var, pentru ca imediat să mai rateze un penalty, la o fază la care portarul Birăescu a fost eliminat. Finalul de repriză a mai adus un gol, de la Trifu, după o pasă a lui Toma. La reluare, Ripensia a continuat pe aceeași linie și s-a distrat cu defensiva gugulanilor. Mediop a făcut 4-0, după mai multe încercări, iar Stanciu și Blănaru l-au urmat pe tabelă, în interval de doar câteva minute. În ultimele secvențe, oaspeții au reușit golul de onoare prin Stoica, din penalty.

„După cum ați văzut, noi jucăm într-un sistem foarte ofensiv și știam că vom marca multe goluri pe parcursul campionatului și în Cupa României. Sperăm să aducem anul acesta o echipă de Liga I la Timișoara", spune Ștefan Blănaru de la Ripensia Timișoara.

„Victorie fără niciun fel de emoții, noi am arătat de Liga a doua și ei de Liga a patra. Începând de mâine să uităm meciul acesta cu Caransebeșul și să ne pregătim mai departe pentru jocurile cu ce urmează. Vom juca tot la interval de trei zile, prin calificarea în Cupă, pentru încă trei săptămâni", anunță Cosmin Stan, antrenorul celor de la Ripensia Timișoara.

Ripensia Timișoara merge mai departe în turul cinci, acolo unde ar putea da peste alte două echipe din zonă, care s-au calificat în urma partidelor disputate la mijlocul săptămânii: CS Ineu și UTA Bătrâna Doamnă. Primii au învins cu 2-1 Șoimii Pâncota, scor cu care s-a încheiat și partida arădenilor cu CSM Lugoj. Alte 18 echipe din liga secundă vor intra în luptă în următoarea fază a întrecerii. Aceasta este programată să se dispute pe 8 și 9 septembrie, de la ora 16:30.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Dan Șoșdean
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri