Sărbătoare pe „Dan Păltinișanu”

Data publicării:
DSC 0297 -titusemanuel

Pe teren, lucrurile au fost clare. Timișorenii au punctat rapid, de două ori, prin Alexandru Bădăuță. Golgheterul alb-violeților a înscris, de fiecare dată, din pasele lui Ionuț Vucea. Oaspeții au redus din diferență după reușita lui Denis Băban, însă scorul final l-a stabilit Andrei Sulea, dintr-un penalty obținut tot de Alexandru Bădăuță. Finalul i-a prins în fața peluzei pe jucători

„Îmi doream promovorea, am spus-o de la început... o șopteam, o spunea cu voce înceată și poate unii m-au condamnat când am spus că nu am avut obiectiv promovarea. Nu am avut acest obiectiv, dar ne-am dorit-o și ca dovadă am jucat până la final și vom juca până în ultima etapă”, povestește Marius Cociu, managerul sportiv al ASU Politehnica Timișoara.

„Le mulțumim, în primul rând, suporterilor... le mulțumesc eu, personal, colegilor mei și staff-ului și tuturor celor care fac parte din acest proiect pentru că mi-am îndeplinit un vis alături de ei. De fapt, am intrat în visul lor, am făcut parte din visul lor, ca să spun așa”, a declarat și Cristian Gălan, căpitanul alb-violeților.

„A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea și sper să o mai trăiesc o dată și în liga a doua.

„Emoțiile astea foarte mari mă fac să nu mai pot spune nimic. Mulțumesc colegilor, mulțumesc echipei, mulțumesc tuturor!”, a completat și antrenorul secund al timișorenilor, Antonio Foale.

Timișorenii mai joacă la finele săptămânii, la Cisnădie, ultima partidă oficială din această stagiune, pentru ca după aceea să înceapă pregătirea primului sezon în liga secundă.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri