Șase din șase pentru Informatica

Data publicării:
informatica succese

Informatica a deschis scorul prin Adrian Călugăreanu, iar Slobodan Janjic l-a majorat, chiar la faza următoare. Scorul primei reprize l-a stabilit Ioan Al-Ioani, după o fază simplă. La reluare, oaspeții au punctat prin Acatrinei, însă același Al-Ioani a refăcut repede diferența. Cu cinci minute înaintea finalului, Tamas a făcut 4-2, însă Florin Matei și Robert Lupu au avut ultimul cuvânt de spus, fiecare reușind câte un gol. Totul în condițiile în care timișorenilor le lipsesc, în continuare, patru jucători: Rakic, Novoselac, Iovanovic și Alcantara.

„Azi am avut un meci mai ușor, dar cred că, una peste alta, a fost o repetiție bună pentru noi pe plan tactic. Dacă nu vom reuși să recuperăm acești jucători este clar vom pleca undeva cu șanse mai puține, dar noi ne dorim să câștigăm fiecare meci”, a spus antrenorul-jucător al gazdelor, Robert Lupu.

„Mă bucur că am reușit să câștigăm, le dedicăm victoria colegilor noștri accidentați. Sper să își revină toți cât mai repede, să fim o echipă”, a completat și colegul său, Adrian Călugăreanu.

La mijlocul acestei săptămâni, în Liga I de fotbal în sală e programată o etapă intermediară, în care Informatica ar urma să joace la Odorheiu Secuiesc. Meciul a fost însă amânat, la cererea gazdelor, astfel că timișorenii vor fi cu ochii pe derby-ul de mâine, dintre primele două clasate City’Us Târgu Mureș și Autobergamo Deva, care va putea fi urmărit, în direct, pe Digisport 3.

„Ar fi bine să bată una dintre ele și noi, la fel, să câștigăm meciurile directe. Egalul ne-ar avantaja dar totodată, dacă tu pierzi, punctul acela îi avantajează pe ceilalți”, adaugă Robert Lupu.

Următoarea partidă a timișorenilor va avea loc sâmbăta viitoare, de la ora 12:00, la sala „Constantin Jude”, cu Galactic Focșani.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Andrei Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri