„Selfie", în aer liber. Comedia românească a adunat peste 500 de spectatori la Timişoara

Data publicării:
selfie prima

Peste 500 de cinefili de toate vârstele a adunat Grădina de Vară din Timişoara, la proiecţia comediei Selfie. Iar experienţa peliculei sub cerul liber a fost pe placul spectatorilor: - Cum vi se pare ideea festivalului TIFF în aer liber? ”Ideea este foarte interesantă, mă bucur că se aplică la noi în Timișoara și sper să se repete”, ”E interesant, de obicei nu vezi în fiecare zi așa ceva”, ”Foarte bun, e o idee genială și chiar merită”.

Coproducție românească realizată în 2014, filmul relatează povestea a trei proaspăt absolvente de liceu - Yasmine, Roxi şi Ana - care, în loc să stea acasă şi să înveţe pentru Bacalaureat, decid să plece la mare şi să îşi încheie adolescenţa în stil rebel!

Iar printre spectatori s-au aflat şi actorii principali din film. Ei le-au împărtăşit oamenilor experienţa rolurilor interpretate în comedia Selfie.

”Ana este fata inocentă care ajunge în momentul acela din viața ei în care dorește să se afirme ea și se revoltă plecând la mare împreună cu prietenele ei. Cred că personajul meu se identifică cu multe dintre adolescentele din ziua de astăzi sau cu o parte din ele”, spune Flavia Hojda.

”L-am interpretat pe Mihai, un tip nebun care vrea să aibă tot timpul fete lângă el, să se distreze, băutură, femei, asta îi place lui și a fost un personj destul de ușor. Păi în viața reală și eu sunt cam la fel”, adaugă Sali Levent, actor.

Selfie a devenit rapid una dintre cele mai iubite comedii româneşti de către adolescenţi. O confirmă numărul mare de spectatori care au vizionat-o. De la lansarea din luna mai, pelicula a fost urmărită în cinematografe de peste 90.000 de persoane.

”Cred că a fost foarte bine primită de public, sperăm în continuare să crească. Ne-am mărit targetul, vrem să ajungem la 100.000 de spectatori. Mai avem puțin. După vizionarea filmului veneau adolescenți către noi și spuneau "m-am regăsit în personajul respectiv, exact așa suntem și noi", a declarat Cristina Dobriţoiu, producătoarea filmului ”Selfie”.

Pe parcursul întregii săptămâni, peste 5.000 de oameni au venit să vadă filme româneşti sub clar de lună. Caravana TIFF, aflată la cea de-a şasea ediţie şi susţintă de Digi Film, are ca obiectiv popularizarea filmelor prezentate la festivalul omonim de la Cluj. După popasul de la Timişoara, pe harta Caravanei urmează Alexandria şi Târgovişte.

Reporter: Corina Sfia
Operator: Adrian Hrișcu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri