Situație disperată la ACS Poli Timișoara

Data publicării:
situatie disperata acs


„[Cât la sută mai crezi în salvare?] Să fiu corect?! Foarte puțin. Trebuie să se schimbe ceva capital la noi. Poate ar trebui să acceptăm că retrogradăm și să încercăm să jucăm fotbal pentru viitorul fiecăruia. Sunt jucători tineri care ar trebui să arate pe teren că merită să joace în Liga I și să joace pentru ei ca la anul să își găsească echipă, dacă retrogradăm, sau să o menținem pe aceasta în prima ligă”, a recunoscut, la final, Dorin Goga, căpitanul bănățenilor.

„Cu astfel de atitudine nu se poate câștiga niciun punct. Din păcate, am fost o rușine din punctul ăsta de vedere. Le-am și spus că dacă nu ne ridicăm la nivelul adversarului, din punct de vedere al atitudinii, al angajamentului, nu avem nicio șansă. Speranțe mai sunt, dar trebuie schimbat  ceva la nivel mental, la nivelul echipei, că astfel ne luptăm degeaba”, a spus și Petre Grigoraș, antrenorul timișorenilor.

De partea cealaltă, FC Botoșani a obținut prima victorie, după 3 etape, și a scăpat de locurile retrogradabile, pentru moment.

„Toate meciurile sunt finale pentru noi, dar eu cred că Botoșani rămâne în Liga I, sigur”, a precizat și Michael Ngadeu, căpitanul celor de la FC Botoșani.

FC Botoșani are 20 de puncte, după 5 etape de play-out. A adunat cu trei puncte mai mult decât Concordia Chiajna, care ocupă locul de baraj pentru menținerea în Liga I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri