Sorin Cazacu, vicecampion mondial la powerlifting. Sportivul timişorean a ridicat un total de 917,5 kilograme

Data publicării:
powerlifting

Sportivul român a ridicat 375 de kilograme la genoflexiuni și 270 de kilograme la categoria împins culcat, categorii la care a obținut locul I. Timișoreanul a ridicat și 275,5 kilograme la îndreptări, unde s-a clasat al patrulea. Totalul de 917,5 kilograme i-a adus medalia de argint. El a ridicat cu numai 2,5 kilograme mai puțin decât ocupantul locului întâi, un sportiv american.

„A fost un concurs foarte puternic, cel mai strâns concurs pe care l-am avut. Din patru concurenți din categoria mea, am fost atât de aproape încât oricare dintre noi putea să i-a medalia de aur sau de la locul 4 în sus", spune Sorin Cazacu.

Pentru timișorean urmează încă trei competiții în acest final de an: „Urmează Cupa României de Powerlifting de săptămâna viitoare, la Beiuș, după care urmează Campionatul Național de împins-culcat de la Alba Iulia și de-abia după aceea, în 2 decembrie, finala Campionatului Național de Haltere, ce va avea loc la Onești".

Sorin Cazacu a obținut aproape 100 de medalii în acest an la competițiile interne și internaționale la care a participat și speră să depășească acest prag până la finalul anului.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Adrian Hrişcu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri