Sosene Anesi, principal la RCM Timişoara: îl va înlocui pe Grainger Heikell, suspendat opt luni de FR Rugby

Data publicării:
sosene prima

Este o provocare, un pic dificil uneori, am mare încredere în mine și în cunoștințele de rugby pe care le-am adunat în cariera mea. Avem o echipă cu mulți jucători cu experiență, mulți lideri. Nu s-a schimbat nimic prea mult cu felul în care jucăm, așa am jucat întreg sezonul și abia aștept un sezon grozav în Cupa României“, spune Sosene Anesi, noul antrenor al RCM Timişoara.

Foştii colegi ai lui Anesi, acum elevii săi, cred că echipa va fi mai motivată să continue lupta pentru trofee, mai ales după semifinala cu Farul. Iar câștigarea Cupei României este obiectivul echipei.

„Suntem mai motivați după ceea ce s-a întâmplat la sfârșitul sezonului. Sper din suflet să câștigăm acest trofeu și să mai îndulcim acest final de an în care toată lumea, din conducere, jucători, antrenori, luma din oraș vorbește numai despre ceea ce s-a întâmplat în acel meci împotriva celor de la Farul“, afirmă Valentin Calafeteanu. „E o perioadă destul de lungă. Noi ce putem face? Așa cum a fost și acel incident de la semifinală, că de acolo ni se trag toate, încercăm să trecem peste tot, să jucăm“, adaugă și Valentin Popîrlan.

RCM Timişoara a depăşit marți Ştiinţa Petroşani în Cupa României, scor 116-0. Bănăţenii vor juca în 11 octombrie în deplasare la Baia Mare, cu echipa campioană. Ambele echipe sunt calificate în următoarea fază a competiției.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: George Ştefăniţă
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri