Sari la conținut
News Alert

Speră la remontare, în fața propriilor fani


„Nu poți să pregătești un joc contra unei necunoscute în doar câteva ore, pe drum și așa mai departe. Dar e un rezultat pe care putem să îl remontăm și ne vom agăța de orice, pentru că în fața propriilor suporteri știm să jucăm și credem în șansa noastră”, a admis Roland Nagy, antrenorul arădenilor.

„Eu zic că se joacă la Arad, unde îi anunț că o să îi aștepte o atmosferă infernală pentru ei. MUSCĂ. Am ajuns până aici și suntem la un pas să jucăm... mai avem încă un meci – dacă îi învingem și eu zic că o să îi invingem cu 2-0 la Arad, fără probleme – și jucăm cu Voluntariul vă anunț de pe acuma”, spune și Sorin Strătilă, marcatorul unicului gol al arădenilor la Călărași.

Manșa retur a barajului este programată să înceapă sâmbătă, de la ora 18:00 și va putea fi urmărită, în direct, și la Digisport 1. Conducerea clubului arădean a anunțat că prețul unui bilet este de 15 lei, după ce în restul partidelor de pe teren propriu, intrarea generală pe arena „Motorul” a costat 10 lei în acest sezon.

Redactor: Claudiu Sav