Srdjan Luchin s-a înțeles cu ACS Poli. Fundașul a semnat astăzi pe doi ani cu gruparea bănățeană

Data publicării:
luchin

În vârstă de 29 de ani, Luchin a fost cedat fără nicio pretenție financiară de campioana României și este definitiv jucătorul lui Poli, pentru care a semnat un contract pe doi ani.

Srdjan Luchin nu a fost trecut pe lista Stelei pentru preliminariile UEFA Champions League și nu a prins niciun minut în primele două meciuri din Liga 1, ratând și Supercupa României, cu ASA Târgu Mureș. În sezonul trecut, apărătorul a bifat doar nouă meciuri în Liga 1 și a fost titular în șapte rânduri, sub comanda lui Costel Gâlcă. Prin aducerea sa bănățenii au ajuns la cel de-al zecelea transfer al verii, fiind una dintre cele mai active formații din prima ligă în acest sens. Ultimul sosit se alătură lui Goga, Curtean și Zicu, pe lista repatierilor din acest sezon.

Luchin va fi prezentat mâine și are șanse mari de a evolua chiar în jocul de luni cu FC Botoșani, joc despre care a vorbit Claudiu Belu, un alt fundaș din lotul lui ACS Poli.

„E un meci greu, întâlnim o echipă bună, iar acum e mai dificil pentru noi acum pentru că n-am reușit să scoatem nici un rezultat bun din cele două partide jucate până acum. E un meci mai dificil pentru că există mai multă presiune. Am pierdut primele două meciuri din ghinion", spune Claudiu Belu, de la ACS Poli Timișoara.

Partida cu FC Botoșani va avea loc luni, de la ora 21:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe Digisport.

Redactor: Claudiu Sav
Operator: Dan Șoșdean
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri